listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 695.000

Van Haestrechtstraat 6

5051 VD Goirle
  • 220 m2
  • 532 m2
  • 5 slaapkamers
Charmante, zeer ruime jaren '30 woning met authentieke elementen en riante buitenruimte

Van Haestrechtstraat 6 in Goirle is een karakteristieke vrijstaande woning uit de jaren '30, voorzien van diverse authentieke elementen zoals glas-in-loodraampjes, hoog plafond en suitedeuren. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 220 m² en staat op een perceel van 532 m², met voldoende ruimte om esthetisch aan te kleden naar eigen smaak.

De buurt rond Van Haestrechtstraat biedt een rustige en aangename woonomgeving met allerlei voorzieningen op loopafstand. Zo vindt u er scholen, winkels en een supermarkt in de directe nabijheid. Bijzonder handig is de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabij liggende uitvalswegen, waardoor u in korte tijd steden zoals Tilburg bereikt.

Begane grond
Bij binnenkomst via de voordeur met een glas-in-loodraampje, betreedt u een ruime entree voorzien van authentieke wand- en vloertegeltjes. Deze hal geeft toegang tot de voorkamer en de woonkamer.

De voorkamer is ruim en licht, afgewerkt met een strekkende laminaatvloer en een grote raampartij. Via charmante en suitedeuren, met authentieke vaste kasten langszij, krijgt u toegang tot de zitkamer. In de zitkamer geniet u eveneens van een ruime en lichte inrichting met een laminaatvloer en een grote raampartij. Daarnaast biedt een inbouwkast extra opbergruimte, is er een aansluiting aanwezig voor een haard en krijgt u toegang tot de keuken.

De woonkamer is een lichte en ruime kamer met grote raampartijen die voor volop daglicht zorgen. Hier ligt dezelfde laminaatvloer als in de overige kamers en u vindt er een handige bergkast. Vanuit de woonkamer bereikt u de grote hal.

Alle drie de woonruimtes bieden genoeg ruimte voor een comfortabele zit- en/of eethoek.

De keuken is royaal bemeten, en ingericht met een licht hoekmeubel en diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken bereikt u de kelderruimte, de achtertuin en een tussenhal die toegang geeft tot de badkamer, de grote berging met het toilet en de trap naar de bovenverdieping. Met een douche en wastafelmeubel is de badkamer op de begane grond praktisch ingericht.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een gigantische overloop met drietal vaste kasten, ramen aan weerszijden die zorgen voor een prettige lichtinval, en een hoge nok met zichtbare balken die een ruimtelijk gevoel geeft. Deze verdieping beslaat vijf ruime slaapkamers, waarvan twee zijn voorzien van een vaste kast en één van een eigen wastafel. Een vierde slaapkamer heeft bovendien een deur richting het platte dak van de berging.
Tweede verdieping
Via een losse trap komt u op de vliering met vide, een praktische toevoeging voor extra opbergruimte.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van de woning is er een ruime voortuin en een eigen oprit met ruime parkeergelegenheid, alsook toegang tot de achterom/toegangspoort die u leidt richting de royale en nette garage met overheaddeur. De achterzijde biedt een riante tuin, één gedeelte is compleet in het hard aangelegd en biedt tevens toegang tot de berging, en het tweede deel is voorzien van gazon, en verleend toegang tot de garage. De achtertuin wordt omringd door hoge muren, waardoor u van volop privacy geniet.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 220 m²
• Perceeloppervlakte: 532 m²
• Inhoud: 986 m³
• Bouwjaar: 1934
• Karakteristieke vrijstaande jaren '30 woning
• Esthetisch aan te kleden naar eigen smaak
• Authentieke elementen zoals glas-in-loodraampjes, en suitedeuren
• Voorkamer, zitkamer en woonkamer met laminaatvloer en grote raampartijen
• Grote keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven en koel-/vriescombinatie
• Gigantische overloop met drie vaste kasten
• Vijf royale slaapkamers
• Vliering met vide
• Riante achtertuin met gazon en volop privacy
• Grote berging met witgoedaansluitingen
• Eigen oprit en royale nette garage
Objectcode:
GE13953
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
986
Aantal kamers:
9
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1934
Energielabel:
E

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.