listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 675.000

Van Haestrechtstraat 58

5051 VE Goirle
  • 146 m2
  • 439 m2
  • 5 slaapkamers
We nemen u graag mee door deze ruime en goed verzorgde gezinswoning aan de Van Haestrechtstraat 58 in Goirle. Met een totale gebruikersoppervlakte van 146m², vijf slaapkamers, een ruime woonkamer en riante achtertuin met tuinhuis en berging, is dit een unieke kans. Ruimte en comfort worden perfect gecombineerd.

Gelegen aan de Van Haestrechtstraat 58, ligt deze woning aan een levendige straat in Goirle. Op korte afstand bevinden zich scholen, supermarkten, sportclubs en Ov-voorzieningen. Hiermee heeft het een ideale ligging. Uitvalswegen in de richting van Tilburg zijn eenvoudig te bereiken en naast een eigen oprit met garage, is er in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree:
U betreedt de woning vanaf de oprit, waarna u in een goed afgewerkte hal arriveert. Deze hal biedt toegang tot de toiletruimte, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim, loopt van de voor- tot aan de achterzijde van de woning en heeft een open indeling. Dit maakt het mogelijk om zowel een riante zithoek als een volwaardige eethoek te creëren. Grote raampartijen voorzien de woonkamer van veel licht, net als de lichtstraat ter hoogte van de eetkamer. Door de gehele woonkamer ligt een stenen vloer. Een ware eyecatcher is de haard.

Keuken:
Deze woning beschikt over een moderne leefkeuken, voorzien van een L-vormig aanrechtblad, gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast en vaatwasmachine. Een tweede werkblad creëert extra ruimte om te koken. Hiermee is de keuken instapklaar. De aanwezige lades en kastjes voorzien de keuken van slimme opbergruimtes.

Eerste verdieping:
De trap in de hal begeleidt u naar de eerste verdieping. Daar bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
De slaapkamers zijn goed onderhouden, beschikken over een vloerbedekking en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Ze bieden elk ruimte voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel. Drie slaapkamers zijn voorzien van een ingebouwde kastruimte. Desgewenst kan de kleinste slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren.

Badkamer:
Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is modern, goed onderhouden en volledig betegeld. Voorzien van een ruime inloopdouche, hangtoilet, wastafel met spiegel, radiator en opbergmeubel, is de badkamer instapklaar.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is nog een slaapkamers gesitueerd. Deze ruimtes zijn ook geschikt als opbergruimte. Ze bevinden zich in de punt van het dak, wat de stahoogte kan belemmeren.

Buiten:
Schuifdeuren bieden toegang tot de riante achtertuin. Daarbij staat u op het terras, welke zich perfect leent voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel. Het zonnescherm voorziet u van schaduw op zonnige dagen. De tuin is deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen, wat het tot een levendige tuin maakt. De overkapping, achterin de tuin, maakt het mogelijk om het hele jaar door buiten te genieten. Tevens biedt de tuin toegang tot de garage.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 146 m²
Externe bergruimte: 35 m²
Inhoud: 567 m³
Bouwjaar: 1969
- Ruime gezinswoning
- Vijf slaapkamers
- Multi-inzetbare zolderruimte
- Ruime woonkamer
- Moderne leefkeuken
- Garage
- Riante achtertuin met terras, overkapping en berging
- Gelegen in een levendige omgeving
- Nabij alledaagse voorzieningen
- Uitstekende bereikbaarheid
Objectcode:
GE14242
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 675.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
567
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1969
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.