listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 725.000

Burgemeester van Meursstraat 12

5037 NG Tilburg
  • 168 m2
  • 174 m2
  • 5 slaapkamers
Aan de Burgemeester van Meursstraat 12 in Tilburg vindt u deze ruime en goed verzorgde tussenwoning. Met een indrukwekkende totale gebruiksoppervlakte van 167m², vijf slaapkamers, een moderne keuken en twee badkamers biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. De royale woon- en eetkamer, de riante tuin met berging en de diverse mogelijkheden om de woning naar uw wens in te richten maken dit huis ideaal voor zowel gezinnen als stellen. Hoewel de woning oorspronkelijk in 1956 is gebouwd, is deze in 2018 volledig gemoderniseerd en voorzien van zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzaam en toekomstbestendig wooncomfort. De ruimte en het moderne karakter van dit huis bieden volop kansen om van deze woning uw droomhuis te maken.

Locatie
Gelegen in de vriendelijke en geliefde wijk Zorgvlied te Tilburg heeft deze woning het allemaal: nabijheid tot scholen, winkelcentra en groenrijke parken. Voor de forens biedt deze locatie uitstekende verbindingen naar zowel openbaar vervoer als de hoofduitvalswegen. Deze buurt staat bekend om zijn prettige leefomgeving en sterke gemeenschapszin.

Het bruisende stadscentrum van Tilburg ligt op slechts 10 minuten fietsafstand, waar u kunt genieten van de vele winkels, restaurants en culturele activiteiten die de stad te bieden heeft. Voor gezinnen met kinderen zijn er diverse scholen en sportclubs in de directe omgeving. Openbaar vervoer, zoals bushaltes, ligt op loopafstand, en ook de uitvalswegen naar steden als Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Supermarkten en andere dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij, zodat u nooit ver hoeft te reizen voor uw boodschappen. In deze buurt geniet u van het beste van beide werelden: de rust van een woonwijk en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Indeling:

Entree:
De voordeur van deze prachtige woning leidt u naar een goed onderhouden voortuin. Bij binnenkomst betreedt u de ruime en lichte entreehal, een uitnodigende ruimte met voldoende plaats voor een kapstok of opbergmeubel. Deze hal geeft toegang tot de toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en de meterkast.

Woonkamer:
De royale woonkamer is het hart van de begane grond. Met een overvloed aan natuurlijk daglicht dat door de grote ramen naar binnen valt, is dit een ideale plek om te verblijven. De open indeling biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van een comfortabele zithoek, terwijl er ook meer dan voldoende ruimte is voor een ruime eettafel. De visgraatvloer loopt door de gehele ruimte en geeft de woonkamer een luxe uitstraling. De sfeervolle haard, centraal in de woonkamer, nodigt uit tot knusse winteravonden.

Keuken:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne leefkeuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ruim werkblad met een kookeiland. U vindt hier een inductiekookplaat met ingebouwde ovencombinatie, een afzuigkap, een koelkast en een spoelbak. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, in de vorm van lades en kastjes, blijft de keuken opgeruimd en overzichtelijk. Aan de bar is een gezellige eetplek gecreëerd, ideaal voor snelle maaltijden of een kop koffie in de ochtend.

1e verdieping:
De trap vanuit de hal brengt u naar de 1e verdieping, waar u drie ruime slaapkamers, een aparte toiletruimte en de moderne badkamer vindt. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en gebruiksgemak te bieden.

Slaapkamers:
Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van grote ramen, waardoor ze baden in natuurlijk licht. Dit versterkt het gevoel van ruimte en zorgt voor een aangename sfeer. De kamers zijn flexibel inzetbaar, of u nu een slaapkamer, logeerkamer of werkkamer nodig heeft. Alle slaapkamers zijn uitgerust met ingebouwde kastruimte, en twee van de kamers hebben zelfs een eigen wastafel. Eén van de slaapkamers biedt directe toegang tot het balkon/ballustrade met uitzicht op de tuin, een privéplek om van de buitenlucht te genieten.

Badkamer:
Grenzend aan de overloop bevindt zich de moderne badkamer. Deze is volledig uitgerust met een ruime inloopdouche met glazen wand, een stijlvolle wastafel met spiegel, een handdoekradiator en een handig opbergmeubel. De badkamer is instapklaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
De trap leidt u verder naar de 2e verdieping, waar zich nog twee slaapkamers en een tweede badkamer bevinden. Deze verdieping is uiterst flexibel inzetbaar, of u nu extra slaapkamers nodig heeft of een andere invulling voor de ruimtes in gedachten heeft. Op de gehele bovenverdieping ligt een eikenhouten lamelparket vloer.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers zijn goed onderhouden en ontvangen veel daglicht dankzij de grote ramen. Deze kamers lenen zich uitstekend als slaapkamers, logeerkamers of zelfs als hobbyruimte. Slimme opbergmogelijkheden zijn aanwezig in de vorm van knieschotkasten, waardoor u gemakkelijk spullen kunt opbergen zonder ruimte te verliezen.

Badkamer:
De tweede badkamer op deze verdieping is eveneens keurig afgewerkt en voorzien van een ligbad met douchekop, een wastafel met spiegel en een praktisch opbergmeubel. Deze badkamer biedt een perfecte aanvulling op de eerste badkamer en verhoogt het comfort van de woning aanzienlijk.

Buitenruimte:
De riante achtertuin is een oase van rust en biedt volop ruimte om van de zon te genieten. Het ruime terras is ideaal voor een loungeset of een grote tuintafel, perfect voor ontspannen momenten. De tuin is deels bestraat, maar beschikt ook over veel groen, wat het tot een levendige tuin maakt. Achterin de tuin bevindt zich een praktische berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap of andere spullen.

Bijzonderheden:
- Ruime en goed verzorgde tussenwoning
- Totale gebruiksoppervlakte van 167,90m²
- Vijf slaapkamers en twee badkamers
- Moderne keuken met kookeiland en bar
- Sfeervolle woonkamer met haard en visgraatvloer
- Riante, zonnige achtertuin met berging
- Gelegen in een kindvriendelijke en goed bereikbare buurt
- Voorzien van zonnepanelen voor duurzaam wonen
- Bouwjaar 1956, volledig gemoderniseerd in 2018
- Badkamers en toiletten zijn in 2021 nog vernieuwd
Objectcode:
GE14266
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 725.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
595
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1956
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.