listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 385.000

Wit Hollandven 49

5052 BR Goirle
  • 127 m2
  • 166 m2
  • 3 slaapkamers
Een gezinswoning waar ruimte en comfort samenkomen: dat is Wit Hollandven 49 in Goirle. Deze verrassend ruime woning beschikt over vier royale slaapkamers, een lichte woon- en eetkamer, een moderne keuken en een eigentijdse badkamer. Met een totale gebruiksoppervlakte van 126m², gebouwd in 1980, biedt de woning tal van mogelijkheden om een droomhuis te creëren. De onderhoudsarme, ruime tuin is ideaal voor gezinnen die volop willen genieten van hun buitenruimte.

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt biedt Wit Hollandven 49 de ideale locatie voor gezinnen. Op slechts enkele minuten afstand van het gezellige centrum van Goirle, waar u een divers aanbod aan winkels, supermarkten en horecagelegenheden vindt. Scholen en sportclubs zijn binnen handbereik, evenals diverse OV-voorzieningen die zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid naar omliggende dorpen en steden zoals Tilburg. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met de uitvalswegen, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft tot andere grote steden. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften ligt binnen handbereik.

Entree:
De woning betreedt u aan de voorzijde via de netjes bestrate voortuin, waar zich tevens de externe berging bevindt. Eenmaal binnen, arriveert u in een knusse ontvangsthal die ruimte biedt voor een kapstok of opbergmeubel. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de toiletruimte en komt u in de royale woonkamer, het hart van de begane grond.

Woon- en eetkamer:
De woonkamer is licht en ruim en valt direct op door het overvloedige daglicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Hier heeft u alle ruimte om een comfortabele zithoek in te richten en een royale eettafel te plaatsen. Dankzij de open indeling kunt u de ruimte naar eigen wens invullen, met bijvoorbeeld een gezellige leeshoek of speelhoek voor de kinderen. De stenen vloer geeft de ruimte een moderne uitstraling en zorgt voor een onderhoudsvriendelijke afwerking.

Keuken:
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne keuken, die volledig is ingericht met een L-vormig aanrechtblad, voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, ingebouwde ovencombinatie, vaatwasser en koelkast. Slimme opbergmogelijkheden met lades en kastjes zorgen ervoor dat u alle keukengerei netjes kunt opbergen. De keuken is instapklaar.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping, waar drie goed onderhouden slaapkamers en de badkamer zich bevinden. Iedere kamer is ruim opgezet en biedt voldoende mogelijkheden voor diverse functies.



Slaapkamers:
Alle drie de slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van voldoende lichtinval. Elke kamer biedt genoeg ruimte voor een bed en bureau of een andere opbergoplossing. De slaapkamers zijn multifunctioneel inzetbaar: perfect als kinder- of tienerkamer, thuiskantoor, logeerkamer, of een combinatie van deze mogelijkheden. Een van de kamers grenst aan een praktische kastruimte voor extra bergruimte.

Badkamer:
De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en instapklaar. Hier vindt u een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een zwevend toilet. De moderne afwerking en de ruime opzet maken dit een fijne ruimte om te ontspannen.

2e verdieping:
De vaste trap leidt u naar de 2e verdieping, waar zich een royale slaapkamer en een multifunctionele overloop bevinden.

Slaapkamer:
Deze slaapkamer, gelegen onder het schuine dak, is verrassend ruim en goed onderhouden. Ondanks het lagere plafond biedt de kamer genoeg ruimte voor een comfortabel bed en eventueel een werkplek. De ingebouwde kastruimte zorgt voor slimme opbergmogelijkheden en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Overloop:
De overloop is eveneens multifunctioneel inzetbaar, mede dankzij de aanwezige witgoedaansluiting. Of u nu extra opbergruimte zoekt of een plek voor uw wasmachine en droger, deze ruimte biedt de flexibiliteit die u zoekt.

Zolderruimte:
Een vlizotrap biedt toegang tot de praktische zolderruimte, ideaal als extra opslagruimte voor seizoensgebonden spullen of andere zaken die u niet dagelijks nodig heeft.

Buitenruimte:
Vanuit de keuken loopt u direct de onderhoudsarme achtertuin in. Het betegelde terras biedt alle ruimte voor het plaatsen van een loungeset of buitentafel, perfect om van de zonuren en rust te genieten. Of u nu een plek zoekt om te ontspannen, te barbecueën met vrienden of te spelen met de kinderen, deze tuin biedt het allemaal.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden gezinswoning met verrassend veel ruimte
- Bouwjaar 1980
- Totale gebruiksoppervlakte 126m²
- Vier slaapkamers, waarvan één op de tweede verdieping
- Moderne keuken en badkamer, instapklaar
- Ruime, lichte woon- en eetkamer
- Onderhoudsarme, betegelde tuin
- Praktische zolderruimte bereikbaar via vlizotrap
- Nabij voorzieningen zoals scholen, sportclubs en supermarkten
- Goede bereikbaarheid naar centrum Goirle en omliggende steden
Objectcode:
GE14246
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
472
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1980
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.