listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 490.000

Van Hessen Kasselstraat 42

5051 CG Goirle
  • 125 m2
  • 390 m2
  • 3 slaapkamers
Een prachtige, gemoderniseerde jaren ’30 woning met authentieke details en een verrassend diepe tuin!

Op een uitstekend perceel van 390 m² vindt u deze smaakvol gemoderniseerde jaren ’30 eindwoning. De woning beschikt over authentieke glas-in-loodraampjes en combineert karakteristieke details met moderne voorzieningen. De voorkamer, woonkamer en keuken zorgen samen voor een lichte en ruime leefruimte met moderne gemakken zoals een schitterend Belling gasfornuis. De woning heeft bovendien twee luxe badkamers, drie ruime slaapkamers en een diepe romantische achtertuin met dubbele overkapping.

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk van Goirle, biedt Van Hessen Kasselstraat 42 een ideale woonomgeving. De buurt wordt gekenmerkt door diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, en sportfaciliteiten, die op loopafstand te bereiken zijn. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, met meerdere bushaltes in de nabije omgeving. Bovendien zijn de uitvalswegen naar Tilburg en Breda snel en makkelijk bereikbaar, wat de locatie ook voor forensen aantrekkelijk maakt.

Begane grond
De entree van de woning, betegeld met authentieke tegeltjes, biedt toegang tot de voorkamer, woonkamer en een trapkast. De voorkamer is voorzien van een grote raampartij met shutters, een houten vloer en en-suitedeuren met glas-in-lood. Deze deuren leiden naar de lichte en ruime woonkamer, uitgerust met twee inbouwkasten en een doorkijkhaard die u een kijkje in de keuken geeft. Een sfeervolle zithoek is hier zo gecreëerd, en vanaf hier heeft u tevens toegang tot de kelderruimte.

In de aangrenzende keuken treft u een groot, licht vertrek met plafondhoge raampartijen en een betonlook gietvloer. De keuken is ingericht met moderne apparatuur, waaronder een Belling gasfornuis, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, en een vaatwasser. Er is voldoende werkruimte en plek voor een grote eetkamertafel. Vanuit de keuken bereikt u de eerste badkamer, die luxueus aandoet, en is uitgerust met een inloopregendouche, een wastafelmeubel met dubbele waskom, een designradiator en een hangend toilet.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping brengt twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning bestaat uit twee samengevoegde kamers, voorzien van een balkenplafond, raampartij met glas-in-lood en een kleedkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een royale slaapkamer met een raampartij, balkenplafond en een vast bed. De moderne tweede badkamer beschikt over een regendouche, een wastafelmeubel met waskom, een designradiator en een hangend toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een ruime overloop leidt naar de open derde slaapkamer. Deze verdieping is voorzien van inbouwkasten achter het knieschot en een dubbel dakraam dat zorgt voor veel daglicht.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van het huis is er parkeergelegenheid voor de deur. De achtertuin is zeer diep en bestaat uit een onderhoudsvriendelijk voorste gedeelte, met een grote boom die voor extra privacy zorgt, en een groen aangelegd achterste gedeelte met een vijvertje en vaste beplanting. Sfeervolle zitplekjes zijn zo gecreëerd, en twee grote overkappingen maken de tuin tot een aangename buitenruimte in elk seizoen. Een ruime berging, die omgetoverd is tot bijkeuken met witgoedaansluitingen, een Amerikaanse koelkast, diverse inbouwkasten en een wastafelunit, is eveneens aanwezig. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden
• Gemoderniseerde jaren ’30 eindwoning
• Authentieke details bewaard gebleven
• Ruime entree met authentieke tegeltjesvloer
• Voorkamer met grote raampartij en houten vloer
• Woonkamer met inbouwkasten en doorkijkhaard
• Grote, lichte keuken met moderne apparatuur
• Twee luxe badkamers
• Drie ruime slaapkamers
• Diepe, achtertuin met dubbele overkapping
• Ruime berging omgetoverd tot bijkeuken
• Uitstekende locatie met goede voorzieningen en bereikbaarheid
Objectcode:
GE14153
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 490.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
469
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1930
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.