listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 250.000

Columbusplein 8

5021 SG Tilburg
  • 114 m2
  • 95 m2
  • 3 slaapkamers
Uw kans om een karakteristieke jaren '30 woning volledig naar eigen wens op te knappen!

Deze charmante eindwoning biedt ontzettend veel mogelijkheden voor de handige klusser of koper met oog voor potentie. Met een ruim woonoppervlak, grote raampartijen en een prettige doorzonwoonkamer kunt u hier uw droomwoning creëren. Hoewel de woning nog een opknapbeurt nodig heeft, is de basis uitstekend: een lichte woonkamer, een ruime keuken, drie slaapkamers en een ruime stadstuin met achterom. Kortom, een mooie kans voor wie op zoek is naar een woning waar u uw eigen stempel op kunt drukken.

Columbusplein 8 ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen in de directe omgeving. Supermarkten, scholen, en sportverenigingen zijn op loopafstand te bereiken. Daarbij is het centrum van Tilburg slechts een paar minuten fietsen. Ook qua bereikbaarheid zit u goed: het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn dichtbij, waardoor u snel op weg bent naar omliggende steden zoals Breda en Eindhoven.

Begane grond
Bij binnenkomst stapt u in een ruime hal met een natuurstenen vloer, die direct een gevoel van authenticiteit oproept. De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich in de hal, evenals de toegang tot de woonkamer.

De doorzonwoonkamer voelt door de grote raampartijen lekker licht en ruim aan. Hier is er genoeg ruimte om zowel een sfeervolle zithoek als een ruime eethoek te creëren. De semi-open keuken grenst aan de woonkamer en biedt veel mogelijkheden. Momenteel is er een eenvoudig keukenmeubel met een afzuigkap, maar uiteraard realiseert u hier uw eigen droomkeuken. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, waar zich het toilet en een berging bevinden, en de achtertuin toegankelijk wordt gemaakt.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een trapkast, en de royale slaapkamer aan de voorzijde over een handige inbouwkast. Beide kamers zijn voorzien van grote raampartijen, wat zorgt voor veel daglicht. De badkamer op deze verdieping is groot, maar eveneens gedateerd. Het is de perfecte ruimte om geheel naar eigen smaak een moderne badkamer te creëren. Momenteel beschikt de badkamer over een ligbad, een separate douche en een wastafel. Het grote raam zorgt voor voldoende ventilatie en natuurlijk licht.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap. Hier vindt u een derde ruime slaapkamer, die dankzij de dakkapel en het dakraampje goed verlicht wordt. Daarnaast is er extra opbergruimte achter het knieschot en een aparte berging.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid direct voor de deur. Aan de achterzijde vindt u een ruime stadstuin, die ook via een achterom bereikbaar is. Deze tuin biedt alle ruimte om deze geheel naar eigen smaak in te richten, en er is een ruime berging aanwezig waar u uw fietsen en tuinspullen in kwijt kunt.

Bijzonderheden
• Karakteristieke jaren ’30 eindwoning
• Volledige opknapbeurt nodig
• Drie ruime slaapkamers
• Doorzonwoonkamer met veel lichtinval
• Ruime stadstuin met achterom en berging
• Parkeergelegenheid voor de deur
• Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen

Deze woning biedt u de unieke kans om een karakteristieke jaren ’30 woning volledig naar eigen wens te renoveren en in te richten. Met de ruimte, het licht en de locatie als sterke basis, is dit een woning waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Aarzel niet om langs te komen en zelf de mogelijkheden te ontdekken die deze woning te bieden heeft!
Objectcode:
GE14309
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 250.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
434
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1931
Energielabel:
G

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.