listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 510.000

Gildebroedersstraat 69

5017 BB Tilburg
  • 109 m2
  • 105 m2
  • 3 slaapkamers
Deze prachtige gezinswoning aan de Gildebroedersstraat 69 in Tilburg biedt u een luxueuze en moderne leefomgeving met veel ruimte en comfort. De woning is in 2022 volledig verbouwd en gemoderniseerd met een erg hoogwaardig afwerkingsniveau. Het interieur en de tuin zijn ontworpen door interieurarchitecten Thoben en Minten.
Met een totale gebruikersoppervlakte van 109 m² beschikt de woning over een ruime woonkamer, drie royale slaapkamers en een zonnige achtertuin met berging. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een lichtstraat in het plafond, wat zorgt voor veel natuurlijk daglicht. De openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met de achtertuin. Deze woning is een absoluut droomhuis.

Locatie

Gelegen in een levendige buurt, biedt Gildebroedersstraat 69 u een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, sportclubs en andere winkels bevinden zich in de directe omgeving, wat zorgt voor optimaal gemak. De Piushaven en het bruisende centrum zijn beide op korte loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken, waardoor u moeiteloos naar omliggende steden kunt reizen. Kortom, een perfecte locatie voor uw nieuwe thuis.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
U betreedt de woning aan de voorzijde middels een originele voordeur uit 1936, waarna u in de knusse entree, met Morris & Co behang, arriveert. Deze biedt ruimte voor een kapstok of opbergmeubel en is middels een schuifdeur gescheiden van de woonkamer. Vanuit de tweede hal bij de keuken heeft u toegang tot de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer:
De woonkamer, bereikbaar vanuit de hal, is ruim en verdeeld in een eetgedeelte aan de voorzijde en een zitgedeelte aan de achterzijde. Beide voorzien van een mooie eikenhouten vloer. Dankzij de open indeling kunt u hier een royale zithoek en eetkamer creëren. Grote raampartijen en een lichtstraat in het plafond zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met de zonnige achtertuin. De schuifwand met daarachter de tv is een echte eyecatcher.
Koof- en sierlijsten geven de begane grond een luxe uitstraling.

Keuken:
De centraal gelegen op maat gemaakte keuken met tegelvloer grenst naadloos aan de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens. Een ruim keukenblad van Dekton, kookeiland met inductiekookplaat en afzuiging, ingebouwde combi-stoomoven, vaatwasser, ingebouwde koelkast met vriesvak, Cooker aansluiting en een klimaatkast maken deze keuken ideaal voor kookliefhebbers. Lades en kastjes bieden slimme opbergmogelijkheden. Vanuit de keuken is ook via een blinde muur de trapkast met witgoedaansluiting toegankelijk.


1e verdieping:
De 1e verdieping wordt bereikt via de trap en biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
De twee slaapkamers op de 1e verdieping zijn ruim en voorzien van veel natuurlijk licht. Deze kamers bieden voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel. Beide kamers zijn flexibel in te richten, wat ze geschikt maakt voor verschillende doeleinden. Desgewenst kunnen deze kamers ook als werk- of hobbyruimte worden gebruikt.

Badkamer:
De centraal gelegen badkamer is strak afgewerkt met mooie kleuren vloer- en wandtegels. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een zwevend toilet. Moderne voorzieningen en een praktische indeling zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

2e verdieping:
Via de trap op de overloop bereikt u de 2e verdieping, waar een ruime sfeervolle extra slaapkamer is gesitueerd. Daarnaast is er kastruimte aanwezig op de overloop.

Slaapkamer:
De moderne slaapkamer op de 2e verdieping biedt voldoende ruimte voor een bed, bureau of opbergmeubel. De kamer heeft schuine wanden door de ligging in de punt van het dak en wordt gekenmerkt door unieke houten draagbalken. Deze kamer kan ook als werkkamer worden gebruikt.

Buiten:
De zonnige onder architectuur aangelegde achtertuin is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zonuren. De tuin is onderhoudsarm en beschikt ook over mooi groen zoals een heerlijke Toscaanse Jasmijn. Het terras is perfect voor het plaatsen van een loungeset en buitentafel. Achterin de tuin bevindt zich een berging, ideaal voor het stallen van fietsen of tuinspullen.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte: 109,20m²
Externe bergruimte: 5,60m²
Inhoud: 386,75m³
Bouwjaar: 1936

- Luxe, moderne en ruime gezinswoning
- Volledig nieuwe isolatie van vloeren, muren en plafonds
- Dubbel glas HR ++
- Een subliem afwerkingsniveau met uitstekend materiaal gebruik
- De trappen en balustrade zijn nog origineel uit 1936 en volledig gerenoveerd
- Totale gebruikersoppervlakte van 109 m²
- Ruime woonkamer met eetgedeelte en zitgedeelte
- Lichtplan gemaakt door een lichtarchitect, de hele woning is voorzien van design verlichting
- Behang van Morris & Co
- Op maat gemaakte keuken met diverse inbouwapparatuur en prachtig kookeiland
- Prachtige moderne badkamer
- Drie royale slaapkamers
- Zonnige, onderhoudsarme achtertuin met berging
- Grote raampartijen en lichtstraat voor veel natuurlijk daglicht
- Gelegen op een tactische locatie
- Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen
Objectcode:
GE14146
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 510.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
387
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1936
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.