listing_gallery

VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD
Vraagprijs: € 475.000

Molenstraat 5 c

5051 LD Goirle
  • 141 m2
  • 156 m2
  • 4 slaapkamers
Deze ruime en karakteristieke woning met garage biedt u een gebruikersoppervlakte van maar liefst 141 m². De woning beschikt over een royale woonkamer, een instapklare leefkeuken, een moderne badkamer en vier slaapkamers. Bovendien kunt u genieten van een ruime, onderhoudsarme achtertuin met berging. De woning is dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen energiezuinig. Deze woning is een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid.

Molenstraat 5c bevindt zich in een levendige en gunstig gelegen buurt in het centrum van Goirle. Op korte afstand vindt u diverse supermarkten, scholen, sportclubs en andere voorzieningen. De buurt biedt een scala aan recreatiemogelijkheden en heeft een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en uitvalswegen. Hierdoor bent u snel verbonden met omliggende steden en dorpen.

Indeling:

Entree:
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde, aan de straatkant. Bij binnenkomst arriveert u in een goed afgewerkte hal, die toegang biedt tot de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer en keuken.

Woonkamer:
De woonkamer wordt dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek en een eetkamer. Door de gehele woonkamer ligt een stenen vloer en een eyecatcher in de ruimte is de sfeervolle haard.

Keuken:
De keuken grenst aan de woonkamer en is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze instapklare leefkeuken beschikt over een ruim, L-vormig werkblad en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak, ingebouwde koelkast en een combimagnetron. Daarnaast biedt de keuken voldoende opbergruimte in de lades en kastjes, en is er plek voor een ruime eettafel. Via schuifdeuren heeft u toegang tot de serre.

Serre:
De serre is een verlengstuk van de woonkamer en is geheel van glas, waardoor er veel daglicht binnenkomt. Schuifdeuren bieden toegang tot de achtertuin, waardoor de serre de ideale plek is om te ontspannen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers:
De slaapkamers grenzen aan de overloop en zijn goed onderhouden, met voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. De kamers worden van veel natuurlijk daglicht voorzien en zijn instapklaar. Een van de slaapkamers beschikt over een wastafel en desgewenst kan een slaapkamer ook als werk- of hobbyruimte fungeren.

Badkamer:
De badkamer is strak afgewerkt en goed onderhouden. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en opbergmeubel, en een hangtoilet. De vloer- en wandtegels maken de badkamer compleet en bieden een moderne uitstraling.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer en een overloop met aangrenzende berging. Deze slaapkamer is eveneens goed onderhouden en kan desgewenst als werk- of hobbyruimte fungeren. De berging is voorzien van een witgoedaansluiting, wat deze verdieping multi-inzetbaar maakt.

Buiten:
De woning beschikt over een ruime achtertuin met een berging, bereikbaar vanuit de serre. De tuin is grotendeels bestraat en daarmee onderhoudsarm. Het terras is geschikt voor het plaatsen van een loungeset of buitentafel en een zonnescherm voorziet van schaduw op zonnige dagen. De berging biedt voldoende opbergruimte en middels een poort is de tuin te betreden en verlaten. Dit maakt de achtertuin de ideale plek om te ontspannen en van de zonuren te genieten.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 141,30m²
Inhoud: 524,08m³
Bouwjaar: 1979
- Goed onderhouden gezinswoning
- ruime garage
- Vier slaapkamers
- Totale gebruikersoppervlakte van 141 m²
- Royale woonkamer met grote raampartijen en haard
- Instapklare leefkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, ingebouwde koelkast en combimagnetron
- Serre met toegang tot de achtertuin
- Drie goed onderhouden slaapkamers op de eerste verdieping, een met wastafel
- Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, opbergmeubel en zwevend toilet
- Ruime slaapkamer en berging met witgoedaansluiting op de tweede verdieping
- Onderhoudsarme achtertuin met berging en zonnescherm
- Energiezuinige woning dankzij zonnepanelen
Objectcode:
GE14263
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid:
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 475.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
524
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1979
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.