listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 2.500.000

Hondsbergselaan 22

5062 JS Oisterwijk
  • 457 m2
  • 8643 m2
  • 3 slaapkamers
Waar historie, luxe en moderne allure samenkomen

Luxe vrijstaande villa in Oisterwijk

Aan de rand van het idyllische Oisterwijk, op een van de meest begeerde locaties, ligt deze majestueuze vrijstaande villa te midden van een prachtig aangelegd domein van 8.643 m². Hier komen rust, privacy en luxe op harmonieuze wijze samen. Oorspronkelijk gebouwd in 1964 door een textielbaron uit Tilburg, heeft de villa in 2018 een volledige metamorfose ondergaan, onder leiding van Bertram Beerbaum van Kabaz. Hierbij is de historische charme in ere hersteld en zijn moderne vernieuwingen doorgevoerd.

Villa ‘Beukenhorst’ straalt tijdloze elegantie uit, waarbij de authentieke jaren ’60 architectuur met zorg is behouden en gecombineerd met moderne luxe en comfort. De symmetrische opzet van de nieuw aangebouwde vleugel voegt een vleugje moderniteit toe, terwijl de klassieke charme in iedere steen voelbaar blijft. Hier is met liefde en aandacht gebouwd en gerenoveerd, zonder concessies te doen aan comfort of luxe.

Ruime indeling, moderne luxe en een praktijkruimte
Met een woonoppervlak van 457 m² biedt deze villa een overweldigend gevoel van ruimte en comfort. De begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten visgraatvloer en comfortabele vloerverwarming (behalve in de garage en berging).

Stap binnen in de royale woonkamer, waar het visgraatparket en de moderne open haard meteen uitnodigen om te ontspannen. De grote, openslaande deuren laten het zonlicht rijkelijk naar binnen stromen en bieden direct toegang tot het terras, waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de biljartkamer met bar, een ideale plek voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. Ook hier openen de deuren naar de tuin, waar de serene omgeving volledig te ervaren is.

De luxe woonkeuken is een hoogtepunt van deze villa. Het indrukwekkende marmeren werkblad van 3,5 bij 2 meter, vervaardigd uit één stuk, vormt het hart van de keuken en straalt exclusiviteit uit. Voorzien van moderne apparatuur zoals het Bora-kooksysteem, Quooker, meerdere ovens en klimaatkasten, is deze keuken ontworpen voor liefhebbers van koken en stijlvol dineren.

Via de keuken is er directe toegang tot het overdekte terras, de perfecte plek voor een al fresco diner tijdens zomerse avonden. De begane grond beschikt ook over een praktische bijkeuken met aansluitingen voor een was- en droogcombinatie en extra opbergruimte, evenals een royale berging.

Praktische mogelijkheden voor praktijk aan huis
De indeling van deze villa maakt het combineren van wonen en werken ideaal. Met ruime vertrekken, aparte ingangen en voldoende privacy, biedt de woning uitstekende mogelijkheden voor een aan-huis-gebonden beroep of kantoorruimte zonder het wooncomfort te verstoren. Daarnaast biedt het perceel de mogelijkheid om bijna 200 m² aan extra bebouwing toe te voegen, wat het toekomstig uitbreiden van woon- of werkruimte mogelijk maakt.

Bovenverdiepingen – Luxe slaapkamers en badkamers
De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers, elk met toegang tot het dakterras en een eigen luxe badkamer. Eén van de badkamers is voorzien van een elegant vrijstaand ligbad, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en ontspanning. Alle badkamers zijn afgewerkt met moderne voorzieningen zoals ruime inloopdouches en dubbele wastafels.

De master bedroom is een toevluchtsoord van rust en comfort, compleet met een eigen luxe pantry, uitgerust met een Quooker, een koffiemachine, een combi-oven en koelkast – ideaal voor extra gemak in de ochtend of avond. De ruime inloopkasten bieden voldoende opbergruimte, terwijl elke slaapkamer is afgewerkt met luxe materialen.

Tweede verdieping met veelzijdige ruimte – Ruime mancave of kantoor
Op de tweede verdieping wacht een indrukwekkende mancave van 21 x 10 meter, compleet met pantry (eveneens met koffiemachine), toilet en bergruimte. Deze ruimte is ideaal voor recreatie, maar is eenvoudig om te bouwen tot extra slaapkamers of een kantoorruimte. Dankzij de personenlift is de villa volledig levensloopbestendig en toegankelijk voor mensen met een beperking.

Prachtige tuin en buitenruimte met zwemspa
De door Rob Verlinden ontworpen tuin is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en biedt een serene oase van rust en privacy. Volgroeide beuken, eiken en fruitbomen zoals Elstar-appelbomen, Conference-perenbomen, kersen- en pruimenbomen sieren het landschap, waar te midden van het groen te genieten is van de rust en natuurlijke schoonheid.

Het ruime terras met veranda, verwarmd door gasheaters, is perfect voor lange zomeravonden. Voor extra ontspanning kunnen bewoners genieten van de jacuzzi met zwemspa.

Een bijzonder element van de buitenruimte is het livium, onderdeel van de overkapping. De verstelbare lamellen zijn te openen om meer licht en lucht binnen te laten, waardoor het hele jaar door van deze ruimte te genieten is, ongeacht het weer.

De oprijlaan, geplaveid met Portugees graniet, leidt naar de ruime garage en carport, waar plaats is voor meerdere auto's. De carport van 12 x 6 meter biedt ruimte voor vier auto’s, ideaal voor autoliefhebbers of gezinnen met meerdere voertuigen.

Duurzaam en toekomstgericht – Energiezuinige villa met energielabel A
Ondanks de klassieke uitstraling van deze vrijstaande villa is de woning uitgerust met moderne technologieën en duurzame voorzieningen. Met energielabel A is de woning bijzonder energiezuinig, dankzij de hoogwaardige isolatie en het gebruik van veiligheidsglas. In iedere ruimte zorgt de climate control voor een aangename temperatuur, terwijl het geavanceerde trilalarm en camera’s zorgen voor veiligheid en gemoedsrust.

Ligging en bereikbaarheid – In Oisterwijk nabij Eindhoven en Tilburg
Deze luxe vrijstaande villa combineert de rust van het buitenleven met de nabijheid van het bruisende dorpscentrum van Oisterwijk, op slechts enkele minuten fietsen. Gelegen op de grens van de bebouwde kom en het buitengebied, biedt de villa directe toegang tot zowel het centrum als de omliggende natuurgebieden, zoals de bossen, landgoederen en vennen van Oisterwijk.

De ligging nabij de N65 zorgt voor snelle verbindingen naar steden als Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch, waardoor je profiteert van zowel landelijke rust als stedelijke voorzieningen.
Objectcode:
GE14169
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 2.500.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
1987
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1963
Energielabel:
A

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.