listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 800.000

Tilburgseweg 213

5051 AG Goirle
  • 215 m2
  • 398 m2
  • 7 slaapkamers
Authentieke jaren '30 twee-onder-een-kapwoning met royale tuin en veel privacy

Deze karakteristieke jaren '30 twee-onder-een-kapwoning biedt alles wat u zoekt. Met maar liefst 7 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer met authentieke en-suitedeuren naar de ruime eetkamer en een grote moderne keuken met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast, is dit een thuis waar u zich direct welkom voelt. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 214 m² en ligt op een perceel van 398 m².

In Goirle woont u in een rustige en groene buurt. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Breda en Eindhoven goed bereikbaar, en beschikt Goirle over uitstekende OV-verbindingen.

Begane grond
U betreedt de woning in de ruime entree voorzien van lichte wanden en een plavuizenvloer, vanwaar u toegang krijgt tot het toilet, de trap naar de eerstvolgende verdieping, en uiteraard tot de woonkamer, de eetkamer en de keuken.

In de lichte en ruime woonkamer vindt u een mooie parketvloer en een authentieke houtkachel; een sfeervolle zithoek is makkelijk te realiseren. Door de grote raampartijen en erker komt er veel licht binnen, en de en-suitedeuren naar de eetkamer geven een klassieke touch. De eetkamer is groot en licht, met een parketvloer en een authentieke vaste open boekenkast. Hier plaatst u eenvoudig een grote eethoek bij de openslaande tuindeuren, waardoor u in directe verbinding staat met de buitenruimte, ideaal voor lange zomeravonden. In de royale keuken geniet u van meerdere raampartijen en een tuindeur die de ruimte vullen met natuurlijk licht. Het lichte keukenmeubel bestaat uit een hoekopstelling en een kastenwand die beiden veel opbergruimte bieden. Voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, Amerikaanse koelkast, vaatwasser en een donker composiet werkblad, is de keuken van alle gemakken voorzien.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een ruime en lichte overloop met bergkast en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, terwijl de hoofdslaapkamer aan de achterzijde ligt. Alle slaapkamers zijn royaal en hebben een laminaatvloer en een prettige lichtinval. De hoofdslaapkamer heeft de badkamer en-suite, de tweede slaapkamer heeft een eigen wastafel en de derde slaapkamer is uitgerust met een grote sauna. De badkamer is groot en voorzien van licht tegelwerk, een bubbelbad, separate douche, een groot wastafelmeubel met dubbele wasbak en veel opbergruimte, een hangend toilet, en een raam met toegang tot het platdak/dakterras.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar u een overloop vindt met bergkast en maar liefst vier slaapkamers. Deze kamers zijn ruim, genieten van een aangename lichtinval dankzij een dakkapel, en hebben een laminaat- of een tapijtvloer. Extra opbergruimte achter het knieschot is ook in alle kamers aanwezig.

Derde verdieping
Een vaste trap leidt naar de bergzolder, waar u extra bergruimte heeft voor uw spullen.

Buitenruimte
Aan de voorzijde heeft u een nette voortuin en een royale groen aangelegde zijtuin, en uw eigen oprit biedt ruime parkeergelegenheid. De achterzijde beschikt over een royale tuin, omgeven door bosschages en biedt daardoor veel privacy. Daarnaast vindt u hier een terras aan de woning en een dubbele berging. Via de achterom komt u weer bij de zijtuin.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte: 214 m²
• Perceeloppervlakte: 398 m²
• Inhoud: 834 m³
• Bouwjaar: 1934
• Karakteristieke jaren ’30 twee-onder-een-kapwoning
• Ruime woonkamer met authentieke houtkachel
• En-suitedeuren richting grote eetkamer
• Royale keuken met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast
• Drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping
• Grote badkamer met bubbelbad en separate douche
• Vier slaapkamers op 2e verdieping
• Bergzolder op de 3e verdieping
• Kelderruimte
• Royale zij- en achtertuin met veel privacy en dubbele berging

Deze woning aan de Tilburgseweg 213 in Goirle biedt zowel binnen als buiten een zeer comfortabele woonervaring. Benieuwd geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!
Objectcode:
GE14325
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 800.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
834
Aantal kamers:
10
Aantal slaapkamers:
7
Bouwjaar:
1935
Energielabel:
D

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.