listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 595.000

Wit Hollandven 9

5052 BP Goirle
  • 191 m2
  • 276 m2
  • 4 slaapkamers
Een unieke kans: hoogwaardige afwerking, duurzame voorzieningen en volop ruimte

Deze prachtig afgewerkte geschakelde twee-onder-een-kapwoning biedt alles wat u zoekt in een modern en comfortabel huis. Met een royale woonoppervlakte van 176 m², zonnepanelen en een fraai aangelegde tuin, woont u hier ruim en energiezuinig. De lichte woonkamer, de luxe keuken met hoogwaardige apparatuur en de ruime slaapkamers maken dit een ideale woning voor een gezin. Bovendien is de woning uitstekend onderhouden en voorzien van een nette afwerking in iedere ruimte.

Goirle is een geliefde woonplaats, mede door de rust en het groen in de omgeving. Wit Hollandven ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, op korte afstand van diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Het bruisende centrum van Goirle en de nabijgelegen stad Tilburg zijn vlot bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dankzij de goede verbindingen met uitvalswegen zoals de A58, bent u ook snel onderweg naar andere steden.

Begane grond
Bij binnenkomst stapt u in een ruime hal met lichte wanden en een strekkende parketvloer, die meteen een moderne indruk geeft. Vanuit de hal heeft u toegang tot het moderne toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer.

De royale woonkamer is licht, dankzij de grote ramen aan de voorzijde. Hier heeft u meer dan genoeg plek voor een sfeervolle zithoek bij de sfeerhaard en voor een ruime eethoek is plek genoeg in de open keuken. De overgang naar de keuken verloopt soepel en versterkt het open karakter van de leefruimte.

De luxe keuken is een droom voor kookliefhebbers. Een groot kookeiland met inductiekookplaat en geïntegreerde afzuiging vormt het middelpunt. Verder is de keuken voorzien van nog meer hoogwaardige apparatuur, zoals een dubbele combi-oven, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser, een Quooker en een wijnklimaatkast. De openslaande tuindeuren en een lichtstraat zorgen voor veel daglicht en directe toegang tot de achtertuin. Vanuit de keuken bereikt u een tussenhalletje met de trapopgang richting de 4e slaapkamer, en u tevens leidt naar een extra kamer die u naar eigen wens kunt gebruiken als werkkamer, slaapkamer of mancave. Verder heeft u hier toegang tot de berging en de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping komt u op een lichte overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers, beide met een keurige afwerking en een tapijtvloer. De slaapkamer aan de voorzijde en de slaapkamer aan de achterzijde hebben een prettige lichtinval en bieden voldoende ruimte en opbergmogelijkheden. De luxe badkamer is voorzien van een moderne inloop regendouche, een wastafelmeubel met verlichte spiegel, vloerverwarming en een hangend toilet. Het lichte tegelwerk aan de wand en de donkere vloertegel geven de badkamer een stijlvolle uitstraling. Verder is er een handige bergkast en een walk-in closet op deze verdieping. De vierde slaapkamer, die te bereiken is via de extra kamer op de begane grond, is eveneens ruim, licht door het grote dakkapel, netjes afgewerkt met een tapijtvloer, en voorzien van opbergruimte achter het knieschot.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar u een ruime overloop met dakraam aantreft. Hier bevinden zich de cv-installatie(2023), witgoedaansluitingen en extra opbergruimte achter het knieschot. De derde slaapkamer is heerlijk ruim, heeft een dakraam voor veel lichtinval en is, net als de rest van de woning, strak afgewerkt met een tapijtvloer.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van de woning ziet u een verzorgd groen aanzicht en heeft u ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is netjes aangelegd en biedt een ruim terras aan de woning met een uitvalscherm voor de zonnige dagen. De achterom maakt de tuin compleet en praktisch.

Bijzonderheden
• 12 Zonnepanelen voor duurzame energie (2023)
• Hoogwaardige afwerking in de hele woning
• Luxe keuken met kookeiland en hoogwaardige apparatuur (2021)
• Moderne badkamer met vloerverwarming en regendouche
• 4 ruime en lichte slaapkamers
• Extra kamer te gebruiken als werkkamer, gym of mancave
• Fraai aangelegde achtertuin
• Parkeergelegenheid op eigen terrein

Bent u op zoek naar een modern, energiezuinig huis waar u direct in kunt? Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor jarenlang woongenot. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen!
Objectcode:
GE14335
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
682
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1979
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.