listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 450.000

Schoolstraat 51

5081 VG Hilvarenbeek
  • 141 m2
  • 231 m2
  • 4 slaapkamers
Deze ruime en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning aan de Schoolstraat 51 in Hilvarenbeek biedt alles wat u zoekt in een familiehuis. Met vier slaapkamers, een royale woon- en eetkamer, een ruime leefkeuken twee badkamers en een zonnige, groene tuin met garage, is deze woning een oase van ruimte en comfort. Gebouwd in 1969 en met een totale gebruiksoppervlakte van 141m², biedt deze woning volop mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken en uw droomhuis te creëren. Hier woont u in een huis dat ademt en leeft, klaar om uw toekomstige thuis te worden.

Schoolstraat 51 ligt op een uitstekende locatie in Hilvarenbeek, op korte afstand van het levendige dorpscentrum. Op loopafstand vindt u diverse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen en sportclubs, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. Ook het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd met bushaltes in de nabijheid, waardoor u gemakkelijk verbinding heeft naar omliggende dorpen en steden zoals Tilburg en Eindhoven. De uitvalswegen A58 en N269 zorgen voor een vlotte verbinding met de rest van Nederland. In deze buurt geniet u van het beste van twee werelden: de rust van een dorpse omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Entree:
U betreedt de woning via de straatzijde, via de goed onderhouden voortuin. Bij binnenkomst arriveert u in een ruime en lichte ontvangsthal, waar genoeg ruimte is voor een kapstok of opbergmeubel. De hal biedt toegang tot een keurige toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en leidt u door naar de woonkamer.

Woon- en eetkamer:
De woonkamer vormt het hart van de begane grond en nodigt uit met een warme sfeer. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht rijkelijk naar binnen, wat zorgt voor een aangename en lichte ruimte. De open indeling geeft u alle vrijheid om een gezellige zithoek te creëren rondom de karakteristieke haard. Daarnaast is er voldoende ruimte is voor een royale eethoek met uitzicht op de tuin.

Keuken:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, een instapklare ruimte die volledig is uitgerust. Het langwerpige aanrechtblad biedt veel werkruimte, en de keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, ovencombinatie en een koelkast. Met voldoende lades en kastjes beschikt u over praktische opbergmogelijkheden voor al uw keukengerei. Deze keuken is een ideale plek voor iedere kookliefhebber.

Bijkeuken:
Direct naast de keuken bevindt zich de bijkeuken, een multi-inzetbare ruimte die u onder andere kunt gebruiken als praktische opbergruimte. Dankzij de aanwezige witgoedaansluiting is deze ruimte tevens geschikt voor het plaatsen van uw wasmachine en droger, zodat u uw huishouden efficiënt kunt organiseren. De bijkeuken geeft rechtstreeks toegang tot de garage.

1e verdieping:
Via de trap in de hal komt u op de 1e verdieping, waar u drie ruime slaapkamers en twee badkamers vindt. Deze verdieping biedt volop mogelijkheden voor ieder gezinslid, met genoeg ruimte voor slaap-, werk- of hobbykamers.

Slaapkamers:
Alle drie de slaapkamers zijn goed onderhouden en bieden genoeg ruimte voor een bed, bureau of opbergmeubel. De kamers zijn licht en uitnodigend, en door hun multi-inzetbaarheid kunt u ze geheel naar eigen wens inrichten. Of u nu kiest voor een logeerkamer, een thuiskantoor of een extra speelruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Badkamers:
Op deze verdieping bevinden zich twee volledig uitgeruste badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel met spiegel en een opbergmeubel, ideaal voor een ontspannen moment. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel, en is net als de eerste badkamer netjes betegeld en instapklaar. Hier geniet u van alle gemakken binnen handbereik.

2e verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en herbergt een vierde slaapkamer, gelegen in de punt van het dak. Deze kamer biedt volop ruimte en kan perfect dienen als extra slaapkamer, werkkamer of gastenverblijf. Ondanks de schuine daklijnen behoudt u hier voldoende stahoogte, waardoor de ruimte aangenaam en functioneel blijft.

Buitenruimte:
De achtertuin is een ware groene oase waar u volop kunt genieten van de zon. Via de woonkamer betreedt u deze zonnige en goed onderhouden tuin, die veel privacy biedt en uitnodigt tot het creëren van verschillende zit- en loungeplekken. Vanuit de keuken loopt u zo het terras op, waar u een ruime loungeset of buitentafel kunt plaatsen. Een zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen, zodat u hier optimaal van de buitenruimte kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Ruime twee-onder-een-kapwoning met garage
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Karakteristieke haard in de woonkamer
- Instapklare keuken met moderne apparatuur
- Multi-inzetbare bijkeuken met witgoedaansluiting
- Zonnige, groene tuin met zonnescherm
- Totale gebruiksoppervlakte van 141 m²
- Bouwjaar 1969
- Gelegen nabij centrum, scholen en openbaar vervoer
- Goede bereikbaarheid naar omliggende dorpen en steden
Objectcode:
GE14292
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
557
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1969

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.