listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 595.000

Van Malsenstraat 17

5051 CA Goirle
  • 131 m2
  • 588 m2
  • 4 slaapkamers
Een unieke kans; creëer uw droomwoning!

In de levendige en geliefde wijk van Goirle staat deze vrijstaande woning aan de Van Malsenstraat 17, die een unieke kans biedt voor diegenen met een visie op modern wonen. Gevestigd op een royaal perceel van 588 m2, vraagt deze woning om een moderne transformatie die het volledig tot zijn recht laat komen. De aanwezigheid van een ruime doorzonwoonkamer, grote keuken, vier slaapkamers, en een riante buitenruimte met meerdere voorzieningen, biedt een solide basis voor een droomwoning.

Omgeven door de rustige en groene residentiële uitstraling van Goirle, bevindt Van Malsenstraat 17 zich op steenworpafstand van lokale voorzieningen zoals scholen, winkelcentra en recreatiegebieden. De beschikbaarheid van directe verbindingen naar uitvalswegen en het openbaar vervoer, vergroot de aantrekkelijkheid door makkelijke toegang tot nabijgelegen grotere steden, zoals Tilburg.

Begane grond
Eenmaal binnengekomen in de ruime entree vallen direct de ruimte en het hoge plafond op. De trapopgang naar de bovenverdiepingen, het toilet en een berging met witgoedaansluitingen bevinden zich hier. Ook biedt het toegang tot de keuken en de doorzonwoonkamer.

De woonkamer laat een overvloed aan natuurlijk licht binnen dankzij de grote raampartijen aan weerszijden. Een houtkachel biedt niet alleen warmte maar ook sfeer voor intieme avonden; terwijl de tuindeur u directe toegang biedt tot de achtertuin. In de keuken treft men een licht hoekmeubel en diverse apparatuur aan zoals een gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Aangrenzend ligt de werkkamer, die met zijn ruime opzet en grote raampartijen, veel licht ontvangt en toegang verschaft tot de tuin en garage.

Eerste verdieping
De eerste etage herbergt de overloop met wastafel, die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn uitgerust met praktische inbouwkasten en alle kamers genieten van ruime afmetingen en grote ramen voor een prettige lichtinval.
De badkamer, eveneens ruim, is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel, een tweede toilet, en een groot raam. Bovendien biedt de badkamer toegang tot een balkon/plat dak dat leidt naar de zolder van de berging.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar een royale overloop leidt naar een vierde slaapkamer. Deze kamer is bijzonder licht en biedt, naast comfortabele woongelegenheid, extra bergruimte achter de knieschotten.

Buitenruimte
De voorzijde van de woning bestaat uit een fraai aangelegde voortuin en een eigen oprit die parkeergelegenheid voor meerdere auto’s biedt. Aan de achterzijde wacht een riante en fraai aangelegde achtertuin. Compleet met ruim terras, meerdere zitplekken, een weids gazon, vijver, volwassen beplanting rondom, een achterom en een overkapping achterin.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 131 m²
• Perceeloppervlakte: 588 m²
• Inhoud: 596 m³
• Bouwjaar: 1958
• Vrijstaande woning op royaal perceel
• Modernisering is gewenst
• Doorzonwoonkamer met houtkachel
• Grote keuken
• Vier ruime slaapkamers
• Royaal opgezette badkamer met toegang tot balkon/plat dak
• Fraai aangelegde voor- en riante achtertuin
• Ruime garage met meerdere raampartijen
Objectcode:
GE14225
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
596
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1958
Energielabel:
F

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.