listing_gallery

VERKOCHT
Vraagprijs: € 775.000

Burgemeester Vonk de Bothstraat 67

5037 NK Tilburg
  • 182 m2
  • 423 m2
  • 4 slaapkamers
Prachtige twee-onder-een-kapwoning met modern comfort en uitgebreide woonfaciliteiten

Deze royale twee-onder-een-kapwoning aan de Burgemeester Vonk de Bothstraat 67 in Tilburg is gelegen in een van de populairste wijken van de stad. De woning biedt met een woonoppervlakte van 181 m² en een perceeloppervlakte van 423 m², modern woongenot in een klassiek jasje. Binnen worden comfort en stijl gecombineerd door een strekkende eikenhouten vloer (lamelparket), een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur, en meerdere royale leefruimtes die rijkelijk van daglicht zijn voorzien door plafondhoge raampartijen. Zo beschikt de woning ook over een riante woonkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren, drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een geweldige slaapverdieping met badkamer en suite op de tweede verdieping, en een heerlijke buitenruimte met ruime parkeergelegenheid en een fraai afgewerkte tuin met mancave en berging.

Gelegen in de vriendelijke en geliefde wijk Zorgvlied te Tilburg heeft deze woning het allemaal: nabijheid tot scholen, winkelcentra en groenrijke parken. Voor de forens biedt deze locatie uitstekende verbindingen naar zowel openbaar vervoer als de hoofduitvalswegen. Deze buurt staat bekend om zijn prettige leefomgeving en sterke gemeenschapszin.

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst valt direct de lichte en ruime entree op, met plafondhoge raampartijen en een warme, strekkende eikenhouten vloer die zich uitstrekt tot in de woonkamer. De woonkamer, rijkelijk verlicht door grote raamconstructies aan voor- en achterzijde, bevat een moderne houtkachel en op maat gemaakte wandkasten. De open eetkamer, met ruim zicht en toegang tot de tuin door openslaande deuren, vloeit naadloos over in de open keuken. Deze keuken beschikt over een Falcon gasfornuis, ruime koelkast, plafond afzuigkap, vaatwasser, Quooker en een wijnklimaatkast, perfect voor elke culinaire liefhebber. De aangrenzende bijkeuken huist de witgoedaansluitingen en verleent u toegang tot de oprit.

Eerste verdieping
De trap brengt ons naar een ruime en lichte overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers. Deze kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en genieten van veel natuurlijk licht dankzij meerdere ramen. Aan comfort geen gebrek in de moderne badkamer, uitgerust met een regendouche, een wastafelmeubel met dubbele wasbak en een hangend toilet.

Tweede verdieping
De bovenste etage dient als een luxueuze slaapverdieping met een indrukwekkend groot dakkapel aan beide zijden, een fraaie laminaatvloer, vaste wandkast en extra bergruimte achter de knieschotten. De bijhorende en suite badkamer zorgt voor een dagelijkse dosis luxe met een comfortabel ligbad, groot badmeubel met waskom, en een hangend toilet.

Buitenruimte
De voorkant beschikt over een verzorgde tuin met eigen oprit en toegang tot de verlengde oprit via een stijlvolle sierpoort. De achtertuin is een waar paradijs: groot, groen aangelegd met een grote vijver, meerdere zitplekjes voor ontspanning, de nodige privacy, een mancave en een ruime berging.

Bijzonderheden
• Geliefde wijk Zorgvlied
• Woonoppervlakte: 181 m²
• Perceeloppervlakte: 423 m²
• Inhoud: 643 m³
• Bouwjaar: 1968
• Prachtig modern afgewerkte twee-onder-een-kapwoning
• Riante woonkamer met openslaande tuindeuren
• Royale eetkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren
• Moderne open keuken met Falcon gasfornuis, Quooker en wijnklimaatkast
• Bijkeuken
• Drie lichte slaapkamers op eerste verdieping
• Geweldige slaapverdieping met badkamer en suite op tweede verdieping
• Achtertuin met veel privacy en mancave
• Oprit met ruime parkeergelegenheid
Objectcode:
GE14164
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid:
Verkocht
Vraagprijs
€ 775.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
643
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Bouwjaar:
1966
Energielabel:
B

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.