listing_gallery

BESCHIKBAAR
Vraagprijs: € 750.000

Stroomlaan 82

5032 XB Tilburg
  • 171 m2
  • 512 m2
  • 5 slaapkamers
Wij presenteren u deze unieke vrijstaande semibungalow aan de Stroomlaan 82, een woning die door zijn ruimte een onvergetelijke indruk achterlaat. Gelegen op een royaal perceel van 512 m2 biedt deze woning zowel binnen als buiten ongekende mogelijkheden. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met grote raampartijen en een open haard, een semi open keuken, levensloopbestendig met twee slaapkamers en de badkamer op de begane grond, en er zijn nog eens drie royale kamers gesitueerd op de eerste verdieping die tot volwaardige slaapkamers gemaakt kunnen worden. Daarnaast beschikt de woning over een zeer fraai aangelegde voor- en achtertuin en een royale garage aan de ruime oprit.

Te midden van de rust en ruimte van Tilburg, bevindt Stroomlaan 82 zich in een aantrekkelijke woonomgeving. De buurt staat bekend om haar evenwichtige combinatie van rustige woonstraten en de nabijheid van alle essentiële voorzieningen. Scholen, winkelcentra en groene parken liggen binnen handbereik. De uitstekende bereikbaarheid van openbaar vervoer en de vlotte aansluiting op uitvalswegen maken dit een ideale uitvalsbasis voor het moderne gezinsleven.

Begane grond
Een overkapte toegang leidt u naar de dubbele voordeur van deze bijzondere woning. Betreed de ruime entree met zijn lichte wanden en een fraaie natuurstenen vloer die u een warm welkom biedt. Vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer, een moderne badkamer, twee comfortabele slaapkamers en een tussengangetje met toilet dat leidt naar de centrale hal, vormgegeven met een elegante trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer baadt in het licht dankzij de royaal aanwezige raampartijen, verrijkt met een balkenplafond dat de ruimte een open en authentieke sfeer geeft. Een schuifpui biedt toegang tot de prachtige achtertuin. Met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een uitgebreide eethoek, centraal geplaatst rondom de sfeervolle open haard, belooft de woonkamer comfort en gezelligheid voor het hele gezin. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de ruime keuken uitgevoerd in een praktische hoekopstelling. Voorzien van diverse moderne apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vaatwasser, biedt deze keuken alle benodigdheden.

Op de begane grond vindt u twee ruime, lichte slaapkamers, beide voorzien van een groot raam, een sfeervol balkenplafond en een warme eikenhouten vloer. De bijbehorende badkamer is een toonbeeld van moderne elegantie, uitgerust met een inloop regendouche, een groot wastafelmeubel met dubbele wasbak, een verlichte spiegel, designradiator, en een hangend toilet, afgewerkt met lichte wandtegels en betonlook vloertegels.

Eerste verdieping
De eerste verdieping onthult een royale overloop die toegang biedt tot niet minder dan drie grote slaapkamers. Eén van deze slaapkamers staat in open verbinding met de overloop en biedt toegang tot de derde slaapkamer, wat flexibele inrichtingsmogelijkheden oplevert.

Buitenruimte
De buitenruimte is een parel op zich. De voortuin is zeer smaakvol aangelegd, terwijl de achtertuin een royaal, groen toevluchtsoord biedt met een ruim terras voorzien van een overkapping. Perfect voor ontspanning of om gasten te ontvangen. De garage, met openslaande deuren, biedt naast parkeergelegenheid ook ruimte voor opslag of een werkplaats, en de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte: 170 m²
• Perceeloppervlakte: 512 m²
• Inhoud: 771 m³
• Bouwjaar: 1978
• Vrijstaande semibungalow
• Natuurstenen vloer
• Royale woonkamer met open haard
• Grote keuken
• Twee slaapkamers en moderne badkamer op begane grond
• Drie slaapkamers op de 1e verdieping
• Zeer fraai aangelegde voor- en achtertuin
• Royaal terras met open haard en overkapping
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
• Royale garage
Objectcode:
GE14240
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 750.000
Koopconditie:
Kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Inhoud:
771
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1978
Energielabel:
C

Wilt u graag een volledige brochure bekijken? Klik dan op de onderstaande link om een PDF bestand te downloaden.

Download brochure
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 - 534 91 15 of stuur een mail naar makelaardij@appels.nl.